Saturday, 8 November 2008

Interne regels

  1. Het is niet toegelaten, voorwerpen in de gemeenschappelijke ruimten (trappen, gangen) te laten.
  2. Het is verboden in de gangen of in de trappen huishoudwerken (tapijten afborstelen, bedlinnen te schudden, enz.) uit te voeren.
  3. De gangen, namelijk de kelders en de trappen, zijn geen speelplaatsen.  De rolschaatsen en de rolplanken dienen buiten gebruikt te worden.
  4. De huisdieren, zoals honden, katten en vogels worden alleen maar als tolerantie in het gebouw toegelaten.  Als het dier een oorzaak voor hinder is (lawaai, hygiëne), kan deze tolerantie ambtshalve geschrapt worden.  De honden moeten in de gemeenschappelijke ruimten aan de leiband of in de armen gehouden worden.
  5. Het lawaai is een oorzaak voor milieuvervuiling.  De bewoners van het gebouw dienen ervoor te zorgen, dat er in het gebouw rust heerst, bijzonders tussen 22 u en 8 u.
  6. Het lift is een verzameling mechanische delen.  Gelieve het zoals aangeduid te gebruiken.  Het gebruik van het lift is voor kinderen, die jonger dan 12 jaar zijn en niet begeleid worden, verboden.
  7. De gemeenschappelijke ruimten van het gebouw worden wekelijks schoongemaakt.  Gelieve deze rein te houden.  Gelieve op het teer te passen, dat soms op het strand ligt.  Gelieve uw schoenen af te nemen en schoon te maken.

No comments: